| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Od porodu doma, přes porodní dům k porodu v porodnici

Katko, to je zase otazka povahy. Ja do porodu doma asi nebudu mit uz vek (v pripade jestli budu mit dalsi dite), ale po porodu v porodnici ci p. dome bych nezustala (samozrejme jestli nebyly objektivni zdravotni duvody tam zustat). Ty kontroly a koukani prez rameno mne frustrovaly. Ja ctu rada, a teoreticky o pece o miminko jsem vedela vice nez sestry. Jejich znalosti a rady spise se omezovaly na vyklad pro rocnik jejich zdravotni skoly, kazda mlela sve a kritizovala mi za to, co jsem delala podle pokynu predchozi. Nebyl to zadny horor, ale pro rodicku, vynervovanou po porodu je to neprijemny. A zvlast neprijemny pro nekoho, kdo zatim byl zvykly na uctyplne jednani. Pri samostatnem kojeni ja uz jsem sama pozadala, aby sestra odstoupila na par metru dal, jestli uz chce na mne cumet. Pochvalila mne, a meli jsme to za sebou:-)), na stesti. Vadi mi take to, ze v porodnicich vari dost neohleduplne pro potreby kojicich matek (a to plati nejenom pro Cesko). V porodnici jsem si vubec nevyspala. Za vareni a uklid doma si rada nekoho zaplatila, jestli to nezaplati moje pojistovna (coz nektere za nekterych okolnosti delaji). Takze jestli zhrnu, psychicka pohoda a klid doma mi stoji zato.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.