taky mi příjde, že je těch povinných očkování přehnaně moc... za nás to tak nebylo a nikdy jsme vážně nemocní nebyli... Já osobně svoje dítě nenechám očkovat nějakou hexavakcínou - příjde mi to fakt drastický... Nepochopila jsem proč přibylo očkování proti žloutence... vždycky to bylo dobrovolný... Taky vím, že dítě nenechám očkovat proti "klíšťatům" (alespoň prozatím). Čím míň zásahů do organismu, tím líp, ne? Proč by mělo být moje dítě očkováno víc než jsem byla já? Nevšimla jsem si, že by se vyskytly další nemoci, které tu předtím nebyly, nebo se mýlím? Taky by mě zajímalo to s tou imunitou. V kolika % k tomu došlo a tak. Autorka píše proti očkování a jen naznačuje možná rizika, ale přímo nic neuvedla. Chtěla bych slyšet konkrétní argumenty proti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.