| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Hrajeme s dětmi ruskou ruletu?

Dobré ráno všem.
Dovolím si zde uvést také pár svých postřehů.
Musím říct, že článek opravdu navádí k zamyšlení. Opravdu je nutné prát to do těch dětí už tak brzo? Je nebo není? Na to by měl asi odpovědět lékař.
Osobně mám skoro 7letou dceru, nekojenou, očkovanou povinným očkováním. Slýchala jsem poznámky, že bude alergik atakdále, protože vyrostla na Sunaru, že bude nemocná.....
Není výrazně nemocná, prodělala pouze neštovice a pár nachlazení, nikdy není nemocná víc jak 14 dní v roce. Další peníze jsme investovali do "Klíštěcího" očkování, neboť trávíme léto v oblasti s velkým výskytem klíšťat a do očkování proti hepatitidě. Sama jsem tuto nemoc měla, znám její rizika i to, jak vás na dlouhou dobu omezí, a toho jsem chtěla své dítě ušetřit.
Nemyslím, že je to problém pouze očkování. Farmaceutický průmysl nás utvrzuje horem dolem v tom, že brát léky je fajn, in, v pohodě. Takže na bolest hlavy a zad Ibalgin. Vždyť je na předpis, tak proč se otravovat cvičením na páteř a posílení svalů, které ty potíže také značně zlepšuje. Proč chodit na rehabilitace nebo masáže? Stačí vzít tabletku, ne?
Bolí vás klouby? Vezměte si léky. Moje babička utratí stovky korun za podobné přípravky v naději, že jí pomohou, ale na jídle se šidí, protože máslo, ovoce, zelenina jsou drahé...
A vitamíny. Na co kupovat drahou zeleninu a ovoce? Koupíme radši mulťáky, a je to...
Možná je lepší se trochu zamyslet a ptát se a ptát se.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.