| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Od porodu doma, přes porodní dům k porodu v porodnici

KAtka, to je opravdu debata o vkusu a i o zkusenostech. Mi se zda, ze z poporodni "peci" jsem nemela nic, spise vse zdalo jako vymysleno na to, aby matka se citila bezradna a neschopna. Takovy dalsi priklad: pred porodem jsem si ptala vrchni sestry a doktorky, co mam si do porodnici vzit. Obe ujistily, ze hygienicke potreby pro miminko dostanu. Skutecnost vypadala tak, ze ani ubrousky na cisteni zadecku, ani obycejna vata nebyla. Pampersky 4 na den. Prebalovaci pult vzdaleny od drezu prez cely pokoj. Zavolana sestra arogantni, pry ted nemaji nic, at mi to prinese manzel. No prinesl, ale bylo snad nutno lhat, ze budu zasobena vsem co potrebuji? Jestli by mi rekly, ze nebudu mit ani kosili a vlozku, tak bych si je bez hnuti brvou koupila... Z druhe strany mozna, ze jestli bych nemohla si poradit doma, nebo jestli bych musela kvuli nejakemu problemu z dvoudennim novorozencem k doktorovi vypadalo by to jinak. Ale kazdopadne, domorodky nezustavaji uplne bez pomoci. Jak jsem psala, PA denne prichazi nekolika dni. A svoji PA prece znas, vybrala jsi sama, a ji zalezi na svoji osobni reputaci, tak nebude ani drza. A blba nahoda potkat nekoho bez vztahu ke sve praci vubec nehrozi...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.