Katko, ja jsem vybirala podle toho, co porodnice o sobe napsala, podle toho, co jsem vedela od svoji doktorky a podle reputaci (moc znamych s porodnimi zkusenosmi ale tehdy nemela jsem, do Ceska jsem se prestehovala definitivne uz tehotna. Ukazalo se, ze to vse bylo neopodstatnene reklamni lzi a dojmy dost nenarocnych a nepremyslivych lidi. Pak jsem mluvila hodne o tom se svymi kamaradkami, lekary a parem PA se zahranici. Skutecne hodne z mych zazitku jim pripadalo jako horor - nejsou to jedine moje predstavy o lidskosti, ktere od tech moravskych se dost podstatne lisily. Jestli te to trochu zajima, popsala jsem je naposled v dost bourlive debate s Bibi (brnenskou gynekolozkou) v diskusi ke clanku Prirozeny porod I. Na stesti s ni take dosly jsme ke slusnemu zaveru. Nasla bys to v skupine clanku "Briska".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.