Milá Věro, jsem docela šokovaná tím co tady píšete....Jste matka...jak jsem pochopila....Nějak přemýšlím jestli skutečně víte co je imunita a jak to celé funguje... Máte nějaké důkazy o tom co tady píšete?
Máte podložené jak tělo reaguje na šestivakcíny? Vážně si myslíte, že to tělo zvládne a zpracuje opravdu třeba i jen trojvakcínu ? Setkala jste se někdy s někým kdo má po očkování celoživotní následky??? Asi ne protože byste tady takto nehlásala....o následcích očkování se moc nemluví....!!! To přeci není legrace....! Každý má mít možnost volby...vy pro svoje děti volíte šestivakcíny...riziko očkování vnímáte jako nulové. Já si myslím, že pro malé miminko je riziko očkování dost velké a opravdu si nemyslím, že to posiluje jeho imunitu, která se mu teprve tvoří....i samotný lékaři se snaží očkování posunout dále...jak už se zde správně zmiňovalo!!! Každý rodič by měl mít možnost volby...neměl by slepě věřit, co mu kdo řekne či napíše, ale informace si ověřit a podle svého cítění se rozhodnout, co právě pro jeho dítě je vhodné...Každý človíček je jiný....někteří jsou více citlivý a jiní méně a ti více citlivý mají samozřejmě i větší reakce na očkování.....někteří i celoživotní následky! Nechápu jak můžete psát, že je něco lež....hlásáte tu jen svůj názor jako obecné pravdy....Tak to ale není! Každý má možnost se rozhodnout co je správné a třeba i neočkovat....
Předchozí