| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Rodič s kočárkem - má právo na život?

Bobe, ono je fakt, že k maminkám s kočárkem se lidi chovají trošku jinak než k tatínkům. Já se s vyloženým hulvátstvím nesetkala, ale běžně se mi stávalo, že na stanici autobusu lidi přecházeli k jiným dveřím - a ne proto, že bych překážela při nastupování. Vím, kde ty správné dveře jsou a tak jsem na tom místě už čekávala. Sotva lidi viděli, že pojedu autobusem, přecházeli dozadu, takže se mnou na jedny dveře čekali mladíci a staré babičky. Muži od 30 let, zvláště pak typu "úspěšný pan podnikatel" většinou přecházeli jinam. Pokud mi někdo pomohl (naštěstí jsem využívala nízkopodlažní autobusy, tak to nemuselo být tak časté), byli to právě mladí kluci zhruba okolo 20 let a nebo kluci, o kterých byste to podle vzhledu nikdy neřekli. Roztodivné účesy všelijakých barev, piercing všude možně, oblečení na první pohled ne zrovna upravené, ale chování velmi příjemné, ochotné, sami pomoc nabízeli, do kočárku se usmáli, na děti udělali veselý obličej. V duchu jsem se těmto mladíkům mnohokrát omlouvala, když jsem je dříve podle vzhledu zařazovala do skupiny podezřelých individuí. Ne vždy je to pravda...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.