Já po zkušenostech z MHD a hlavně se spolucestujícími. Ted, s druhym ditkem jsem vyprosila od muže auto a do MHD pokudmožno nevkročím!!!Situace se zlepšila s nákupem golfek, které unesu sama.Sice se mi zda situace ted s dcerou lepší, než byla dříve se synem, kdy jsem byla nucena táhnout hluboky kočár do metra stanice Smíchov, ke jich je sakra hodně..A třeba já jezdím z Kačerova, kde dolů schody jsou jen normální a když se valí dav lidí, mám hrůzu, že nás snad z těch schodů srazí..Stalo se mi málokrát, že se někdo sám nabídl s pomocí a to jsou spíše ženy.S cestování se synem jsem zažila i pár děsivých reakcí...toť moje zkušenost..Například v Německu jezdí jen nízkopodlažní prostředky a všude je výtah.....tak se taky třeba někdy dočkáme :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.