Tahle rada zni velmi logicky, sama jsem ji taky nekde cetla a chtela se ji ridit, ale zkusil jste uz nekdo nekdy pri jizde dolu na schody opravdu nastoupit pred kocarkem? Ja ano. Otocila se ke schodum zady (no, spis bokem, abych videla i na ne) a snazila se na ne s kocarkem "nacouvat". Musim rict, ze tohle uz nikdy neudelam, hlava se mi zamotala tak, ze jsem myslela, ze se opravdu zritim do hlubin i s kocarkem. Od te doby uz MHD cestuju vyhradne s satkem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.