Článek mě velice zaujal.I já jsem se setkala s ignoranty. Už jako těhotná, kdy jsem s MHD dojížděla do zaměstnání. Každé ráno nastupovala na jedné zastávce maminka s 5ti letou holčičkou a miminkem v kočárku. A byla jsem to já, kdo jim pomáhal do autobusu. Jen málokdy se zvedl někdo jiný. Jako těhotnou mě pouštěli sednout spíš stařečkové, než mladí hoši. Na jednoho jsem spadla v autobuse, když jsem omdlela. No, i to se stává. Po těchto zkušenostech a pozorováních z autobusu raději chodíme s kočárkem všude pěšky. Máme výhodu, že bydlíme na celkem malém městě, které máme přejité z jedné strany na druhou zhruba za hodinku. Takže tohle cestování vždycky pojmeme jako procházku. Proto jen doufám, že ignorantských případů bude postupem času jen ubývat, aby se maminky a tatínkové vyhly stresu při cestování. Přeji hezký den
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.