Ještě bych chtěla dodat, že já teď v těhu nemám k těm slzám taky daleko. Bydlím mimo město, chodím do práce. Jak už tu někdo psal, nastupuje se do autobusu jedinými dvěřmi, kde se dělá fronta. Chodím prto brzy i o 15 minut dřív než autobus přijede abych prostě byla mezi prvními a sedla si. Beznaděj a bezmoc když tam opravdu jsem první úplně nebo mezi prvními a především důchodci se stejně předemě natlačí a kolikrát se ani neštítí mě žduchnout dolů ze schodů a to vím jistě že je na mě vidět v jakém jsem stavu. Z takových lidí mě je špatně fakt a že jich je požehnaně. Přitom nikdy sem si nevynucovala aby mě někdo pustil sednou a dokonce když to teď někdo udělá tak s díky odmítnu a vydržím to. Jenom se těším na toho důchodce až se bude domáhat sezení, to špatně dopadne, zatím se ale nikdo neodvážil.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.