Kačko, co já se najezdila do Černošic :-)) To jsem ovšem ještě neměla děti. A mám i stejnou zkušenost - prvně (ve 4. měsíci) mě pustlil sednout mladík asi 20letý. Koukala jsem a nemohla tomu uvěřit :-)) Fakt je, že od 7 měsíce mě pouštěli lidé nejen sednout v MHD, ale když jsem kamkoli šla, tak uctivě ustupovali a pouštěli mě i ve frontách v samošce a na úřadech i v bance :-) Moje břicho budilo respekt všude :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.