Věro,
po dlouhé době a na dlouhou dobu naposled zareaguji na Tvůj příspěvek... Jakákoliv diskuze s Tebou je ztráta času, protože na relevantní argumenty neraguješ... Jak jsme se přesvědčili mnohokrát.
Nevím, kde jsi přišla k tomu, že jsem diletant, mám vysokou školu zdravotnického zaměření, stejně jako Ty... My jsme byli přeočkovávaní po první dávce tetanu a spol. po dvou měsících a náš dětský lékař je jedním z nejlepších, které znám... Tedy nejspíš bude diletant i on... A nebyli jsme nemocní, prostě po dvou měsících přeočkovává běžně. Měsíc odklad není žádné neštěstí, i s tím, že nebude možné přeočkovávat hned po měsíci se musí při stanovování takových termínů počítat. U dětí to není zrovna výjímka.
A jinak -máš pravdu. Internet snese hodně, tedy i Tvé nepravdy o tom, že očkování krom časných reakcí typu teplota, žádné jiné nežádoucí účinky nemá... Tohle zase nechápu já - jak tady můžeš jako autorita zveřejňovat takové nepravdy, to je opravdu zarážející. Nebo, že by Ti tohle uteklo? Nechce se mi věřit....
Předchozí