Jela jsem autobusem s dcerou v golfkách, bylo tam prázdno a babička se chystala ke dveřím za jízdy, že bude vystupovat.Neudržela se v zatáčce a zadkem padala přímo na mou dceru.Byla by jí přerazila nožičky.Ve vteřině se ve mně vzala taková síla,že jsem ji jednou volnou rukou podebrala za prcku a postavila zpátky.To je naše noční můra,co?A i když mám staré lidi v úctě,je to opravdu, jak bych tak řekla, smíšený pocit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.