Necítím se jako pupek světa!A většina maminek se tu shodla, na rozdíl od autorky článku, že to s lidmi není až tak zlé a že jsou ochotní pomoci. Já vždy za pomoc moc poděkuji a spousta lidí mi pomoc již mnohem dříve před mou prosbou nabídne. A já se na ně netvářím, jak jsou zlí, že se sami nenabízí. Ale přece to snad je trošku o vychování a slušnosti sám pomoci,ne?Když je vidno, že to není v silách maminky. A nevím co je divného na tom, že by malé dítě mělo sedět?!!!Já mám skoro 4letou dceru a mimi a jsem raději, když dcera sedí. Kolikrát je ten bus tak narvaný, že je chudinka nacpaná mezi těly, kdesi dole u jejich rozkroků, sotva může dýchat a protože se nemá pořádně jak držet, tak je s podivem, že ještě neupadla. Takže tvůj názor trošku nechápu. Pak můžu říct, že já mám to štěstí, že mé děti se chovají v MHD tiše a když je tam maminka s ne zrovna tichým dítkem, ale snaží se s tím cokoliv udělat, tak proč to netolerovat. Je to stále jen dítě a maminka prostě musí někam vyjet. Přeci maminky na MD nebudou stále zavřené doma, aby náhodou neobtěžovaly s dětmi a kočáry ostatní pracující spoluobčany.
Předchozí