Musím říct, že se mi stalo něco naprosto opačného. Jednou v létě jsem to přehnala s opalováním a nešla se vůbec osvěžit do vody a tak se stalo, že jsem pak z toho horka v tramvaji omdlela pánovi kolem 55 rovnou do náruče. Bohužel se začal rozčilovat, co si to dovoluji a že mě určitě nepustí sednout.V tramvaji bylo narváno.Prý mě má pustit někdo mladší. Od té doby se chovám podobně k podobně vypadajícím mužům. Možná je to nefér, protože těchto mužů se to netýká, ale provokativní těžké dýchání a čtení novin přímo nad mou hlavou a nahýbání se tak, že mi svým břichem tlačí do obličeje.......tyhle lidi zásadně sednout nepustím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.