Nechci se s tebou přít. Každá máme jiné zkušenosti. U nás v autobusech jsou tyče od shora dolu a v prostoru pro kočárky vodorovné v úrovni mého pasu. Pokud je plno, nekompromisně (ale slušně)požádám lidi o zdovolení a nikdy jsem se nesetkala s nevraživostí. Pro mě je neřešitelné zas to sezení na sedačce ve třech + taška(s dětma zatím bez "zavazadla" nejezdím) :-)) Je pravda, že pokud bylo dětem mezi dvěma a třemi lety byl to horor. Lidi, a to zejména mladí, mě nechali balancovat v každé ruce s jedním dítětem a taškou přes rameno uprostřed uličky. Ale jak tady někdo již napsal, děti vyrostou a vzpomínky jsou už jen úsměvné. Horší to mají lidé s poztižením.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.