Chápu tvé trápení, věřím , že v Praze je to o mnoho těžší. Sama to poznávám, když tam jedu. Já osobně žiji v Ostravě a nemohu si stěžovat na dopravu ve dopravních prostředcích. Skoro denně jezdím tramvají a nikdy mě nikdo neodmítl, pouze dvakrát se mi slušně omluvili, že mají nemocnou páteř. Dokonce se mi stává, že již při pohledu na člověka se mi lidé nabídnou. S kočárkem jezdím 14 měsíců. Ještě lepší je to když jedu autobusem mimo město ( pravidelně jezdím Český Těšín). Nevím možná chce to více se na lidi usmívat. Každopádně mě se to asi vyplácí. Soucit s Tebou mám, protože třeba cestovat metrem mi bylo až moc i jako mimopražskému cestujícímu bez dítěte, nedejbože ženě s kočárkem. Hold to je to břímě až tak velikého města a jeho spěchu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.