My jsme z Kladna a do Prahy jsme v době kočárku jezdili poměrně často. Nikdy se mi nestalo že by na přímou prosbu o pomoc někdo nepomohl nebo dokonce odmítl.
Stejně jako jsem nikdy neměla problémy s kojením na veřejnosti a to jsem venku kojila skoro do roka.
Zato se mi několikrát stalo že mi prodavačka oznámila že do "jejího" obchodu kočárky nesmí. Když jsem vycouvala s tím že tedy jdu nakoupit někam kde jim moje dítě nevadí vždycky byla hrozně překvapená :-).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.