| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Hrajeme s dětmi ruskou ruletu?

No, mě osobně to zcela šumafuk, jestli se očkují ostatní děti nebo ne není.

Ono totiž, když poklesne proočkovanost dětí pod určité procento, tak jsou ohroženy i děti očkované, a může se rozjet nemoc, která byla držena pod kontrolou....a na kterou doplatí třeba zrovna dítě očkované....viz vyšší výskyty pertuse v západní Evropě....nebo případy záškrtu v Rusku...hle
---------
Po rozpadu bývalého SSSR v nástupnických zemích významně poklesla proočkovanost a tak bylo hlášeno 1990-1996 cca 150.000 případů záškrtu (např. v roce 1995 50.000, v roce 1996 asi 20.000 případů). Celkem asi 4000 nemocných zemřelo, případy záškrtu byly zavlečeny z bývalého SSSR i do západní Evropy.
----------------

Takže sice mi může být jedno, když někdo hazarduje se zdravím dítěte vlastního, ale když tímto ohrožuje i děti jiné, které jsou v tom zcela nevinně /pravda, i to jeho dítě je v tom nevinně/, tak to mi již košer nepřijde.

Kdyby nešlo o tyto širší souvislosti....jenže o ně právě jde.

Vzhledem k tomu, jak zde stále lidé nejsou naučeni pečovat o své zdraví,a odpovídat si za něj...... vzhledem k tomu, že vídám, že ty informace chybí a že matoucí kampaně
můžou dělat své, jsem spíše za povinné očkování - v této zemi a v aktuálním čase .

Roste zde výskyt otevřených forem TBC, vyskytla se pertuse....hemofilus ohrožuje děti sepsí a epiglotitidou....ano, jsem pro povinné očkování.

Ono je sice povinné, jenže ze zákona stejně sankce pro rodiče nejsou....takže..nikoho za neočkování nezavřou.....leda pediatr může mít z toho problém, když mu pak to dítě onemocní.....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.