Naší malé bylo 10měsíců když jsme byli na jedné návštěvě a tam měl 3letý chlapeček šílený asi 20minotový záchvat.Já byla úplně v šoku chlapeček modral na čele mu vylezly žíly a ne a ne přestat.A rodiče jen on je unavený ale spát nechtěl.A druhý den ráno předvedl něco podobnýho jen proto že mu chtěla máma nasadit rukavice.A můj muž povídá to je taky unavenej.Jo!Já myslela že to s ním každou chvilku sekne.Když malé bylo asi 2a půl tak si to zkusila tak jsem se snažila to nějak řešit a reakce žádná asi po 3hysteráčku dostala studenou sprchu pak si to zkusila ještě jednou a znova sprcha a máme po vztekání.Pro někoho to bude asi dost drsná metoda ale nám zabrala nebo to zkuste z lehka a vemte osvěžovač na kytky ale to je tak na 1apůl na mladší to funguje taky a začne se chechtat.Nikdy bych to nenechala dojít tak daleko abych měla dítě bez vědomí zažila jsem to ale to je na jinej příspěvek.Ahoj P.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.