| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Hrajeme s dětmi ruskou ruletu?

Chtěla bych vědět,zdali někoho dítě,které nebylo z jakéhokoliv důvodu očkované,onemocnělo na na nemoc která se běžně očkuje.
My jsme tu smůlu měli!A to nejsem matka která by vymetala kdo ví co,a kdo ví kde!Jezdíme běžně vlakem,autobusem,chodíme nakupovat.Muj syn těsně před 3. měsícem,kdy se miminka očkují na pertussi,chytil někde bordeteu,která způsobuje černý kašel.Začalo to úplně nenápadně obyčejným kašlem,a i když jsem upozorňovala na to,že není očkován,lékařka která zastupovala nešeho lékaře,který měl dovolenou,nepřikládala kašlání důraz.
Maléhu,když kašel neustupoval/měl 60 kašlacích,záchvatovitých epizod za 24 hod /,jsem odvezla do nemocnice v Krči,kde jednoznačně potvrdili,to co jsem si já dávno myslela,že se jedná o černý kašel.Malého chtěli dát JIP.Nasadili antibiotika v kapačce,a skoro 1 měs.si poležel v nemocnici,kam jsem denně dojížděla 100 km¨.V našem malém městě mi nikdo nevěřil,že se jedná o černý kašel,protože je přeci díky očkování vymícen!?Ale to,že tady migrují cizinci,kteří nejsou očkováni,a pruběh černého kašle u dospělého není tak dramatický jako u novorozence,který může na to zemřít,to asi mnohým nedochází.Chci jen říci,že bych nikomu nepřála zažít ten měsíc hrůzy,co jsem zažila já s mým maličkým synem.A kdo ví jak by to dopadlo,kdybych ho neodvezla do Prahy?Tady si všichni lékaři mysleli,že přeci černý kašel díky očkování neexistuje,a mysleli,že jde o nějaký zánět průdušek,nebo zápalplic.A nebudu mluvit o tom jaké máme následky-kašel který přetrvával 5 měs.po nemoci,každé prochladnutí,znamená dramatický pruběh.... Já jsem každopádně pro očkování.Nemělo by ho být možná tolik během 1.roku života.Ale myslím,že případné 2 dny s teplotami se dají přežít,protože když vidíte vyčerpané miminko 60 záchvaty kašle za den,kdy přestává jíst,a zlepšení je velmi pomalé,a jeho motorický rozvoj se zastaví chorobou a upotáním na lůžko,tak každého zvás napadne,že kdyby dostal vakcínu,tak to takhle nemuselo dopadnout.A je hloupé si myslet,že Vám se to stát nemůže.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.