No nevím. Já jako dítě moc vzteklá nebyla, ale můj manžela ano. Jeho matka to řešila nejdříve ledovou sprchou pak výpraskem a někdy obojím. Pak už stačilo aby jenom zaplakal a šel do ledové vody. Řekla bych, že už to pak hraničilo s týráním. Teď se s matkou nestýká a skutečně ji nenávidí (nejen kvůli tomu, samozřejmě). Máme roční holčičku a ta začíná mít na vztekání taky tak trošku náběh. Nikdy bych nedovolila aby ji někdo sprchoval v ledové vodě, ale věřte nebo ne, jednou manžel přišel a řekl: no pokud by se moc vztekala, tak ji osprchuj, na mě to prý zabíralo. To mě dost vyšokovalo. Doufám, že až příjde stav kdy se bude Kristinka moc vztekat, zvládnu takovou situaci lépe než manželova matka...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.