| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Hrajeme s dětmi ruskou ruletu?

Víte Ptře, ono právě těch úmrtí po vakcinaci moc nebylo, jedná opravdu o případy ojedinělé..
To, že neznám přesná čísla ... to myslím nemusíte žasnout, je možno je dohledat na internetu kdykoliv, takže nepovažuji za důležité si je až tak pamatovat...abyste mě pochopil, řekněme, že odhadem se ročně narodí 100 tisíc dětí - je to hrubá orientace, opravdu nevím zda jich bylo loni 90856 či 93 526, rozumíte mi? Jsem Vám schopna říci řády, nikoliv přesné číslice...
Nocvorozenecká a kojenecká úmrtnost je v ČR jedna z nejnižších na světě - kolem 5 promile - to znamená, že 5 dětí z tisíce zemře - většinou se jedná o děti extrémně nedonošené, s vrozenými vývojovými vadami apodob., na následky vakcinace - to je spíše rarita...
Znovu opakuji, že je třeba si uvědomit, jak obrovský je benefit očkování... úmrnost 25% dětí v Africe - převážně na infekce a podvýživu ... jde to ruku v ruce, odhadem bych typla úmrtnost na běžné infekce u dětí u zcela neočkované populace kolem 5% - teď opravdu cucám z prstu, jedná se o teoretický model... každopádně by se pohybovala v procentech!!
A teď rozdíl prokile a procento. chápete mě?
Proto varuji před přílišnou liberalizací, je nutno mít takové činnosti jako je očkování nějakým způsobem organizované a "pod kontrolou", není možné aby zavládla anarchie a nebyl očkovaný vůbec nikdo nebo jen malé procento... Amadeus někde psal, že proočkovanost je nutno držet kolem 80-90%...
Jak tuto proočkovanost dodržet, jak motivovat rodičepro očkování .. to je věc druhá.
Ale já si opravdu myslím a je to můj názor, že rodič, který své zcela zdravé dítě nenechá naočkovat proti základním přenosným chorobám, tak je hazarděr se životem dítětě a měl by být sankcionován...
Je to prostě můj názor.
S pozdravem Olga F.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.