| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Záchvaty vzteku

Ahoj, taky mame vzteklounka, teda rovnou 2. Gabi jsou 4 a Tomovi 2. Oba se vetsinou zacnou vztekat, kdyz jim neco nejde. Pouzila jsem metodu moji tchyne, ktera naucila meho muze vyjadrovat emoce, kdyz uz byl velmi maly. Naucila ho totiz "sproste" slovo, ktere kdyz rekl, tak z nej proste vsechny ty emoce rychle vypluly. Znate to kazda sama, neco nejde, tak zaklejete a svete div se jak to jde. Manza tohle slovo pouziva dodnes, kdyz mu neco nejde. Jina sprosta slova pro nej nemaji vyznam, tak je nepouziva. Zalezi na kazdem, jake kdo slovo vybere, ale musi mit punc neceho zakazaneho a nesmi to byt nic radobyvtipneho, aby se potom deti ve skolce nesmaly. Nevyhodou je, ze budete vedet, kdo to naucil sousedovic Alzbetku. To slovo zni KAZI. A od toho vsechny kolem - do kazu, ja se na to muzu kazu nebo proste jen jadrne kazi. Vztekani v obchodech jsem si taky uzila. Nejvic se mi vzdycky libily pohorslive pohledy dam ve strednim veku, ktere tlacily samy vozik a jejich uz velke "deti" sli 5m za ni a ani je nenapadlo ji pomoci. Vetsinou se mi v obchode vyplatilo dite zvednout a z opravdu velke blizkosti mu prudce fouknout do obliceje. Leklo se a prestalo.
Kdyz dcerunka dostala zachvat na rusne ulici, tam platilo jen jedno. Nemilosrdne si ji prehodit pres rameno jako pytel brambor, dostat ji mimo a teprve potom zacit resit.
Oba nejvic vyvadi, kdyz jsou unaveni, takze se snazim je davat co nejvic spat.
Jo, Taky mam rada, kdyz k nam prijde na navstevu kamaradka, se svym mimcem (6 mesicu) a vzdy hazi ty pohledy, tak to MOJE dite tohle delat nebude. Ale bude mila zlata. Nekde jsem cetla, ze je to proto, ze male deti jeste nemaji v hlavicce pospojovane vsechny nervove zakonceni jak maji byt (nebo neco takoveho) a zachvat nastane ve chvili, kdy to narazi do slepe ulicky. Kdyz to byvalo hrozne, rikala jsem si, prece jsi je taky nebila, nesprchovala.., zato, ze jeste neumeji chodit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.