Jestli muzu poradit, tak sprchou prosim nic nereste.. Je to vyjadreni fyzicke prevahy rodice nad ditetem a opravdu je mnohem lepsi vzteklouna ignorovat nebo napodobovat jeho chovani. Moje mama na nas s brachou byla sama a timto zpusobem me uklidnovala az do puberty. Kdyz uz nemela silu na to, aby me odtahla do koupelny, prinesla ledovou vodu v kyblu a schladila me kdekoliv jinde. Bylo to neskutecne ponizujici, protoze ja se urcite nevztekala schvalne. Nezmohla jsem se kolikrat na nic nez ze jsem jen potichu brecela a tekly mi slzy a do toho ta voda z vlasu. Jeste mi k tomu nadavala do hysterek. Je to ve mne naporad a ve vasich detech to muze zustat taky. Treba jen v podvedomi. Ja s mamou v soucasne dobe celkem vychazim, ale tohle a par dalsich veci ji proste nikdy neodpustim..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.