no a jak byste to udelali u trikolky? :) jeste k tomu s otocnym koleckem? jasne ze se da zaaretovat, ale to se pak pred tema eskalatorama jentak rychle neotocite. a i kdyz je zaaretovany, tak to je proste na tom jednom kolecku malo stabilni.. takze mam kocarek polozeny na tom jednom schode dvema koleckama a to treti je ve vzduchu, takze ja jsem vzdy nad kocarkem.. teda spis vedle nej a jednu nohu mam pred koleckem jako takovou "brzdu-pojistku" aby nemohl sjet dolu. no snad se nam nikdy nic nestane
jinak musim rict ze me zkusenosti s cestovanim v prazske MHD jsou naprosto odlisne. rekla bych ze temer vzdy mi lidi vyjdou vstric a pomahaji(dokonce se i nekdy dohaduji kdo mi s kocarkem pomuze :) Vetsinou pred "mou" zastavkou sjizdim lidi ocima kdo se na me kouka a jen na sebe "mrknem" a kdyz se nikdo nekouka, o pomoc pozadam a kdyz tam neni nikdo (nebo jsou pritomne jen osoby, ktere bych ja sama nechtela obtezovat) tak to proste holt zvladnu sama.. taky jsem se snazila vybirat sve kocarky podle toho, abych je sama unesla..
a chce to vyhybat se dopravnim spickam, kdy je vse preplnene a lidi jsou nervozni uz z toho, ze se na nekoho mackaji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.