| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Rodič s kočárkem - má právo na život?

Ahoj Lízo!
Chápu, že se nikomu nechce přijít do práce s umazaným oblečením, ani pánovi v obleku, ani slečně v běžném oblečení, jako třeba rifle nebo obyčejné kalhoty. Ale taky není pořád škaredé počasí, sníh a bláto, ne? A mě osobně je tak trochu trapně, když vidím nějakou maminku, jak se snaží dostat z nebo do autobusu a klidně si sedět nebo stát. I když si o to neřekne, tak nabídnu pomoc. A to mám ještě vlastní kočárek. Prostě je to podle mě otázka vzájemného respektu. A denní program máme na minuty většinou vypočítaný všichni. I maminky. Taky chodíme na poštu, do banky, nakupovat adt. Moc dobře si pamatuji na dobu, kdy jsem chodila do práce a měla půlroční miminko. Byla jsem vyčerpaná, nevyspalá, všechno jsem taktak stíhala, ale že bych ignorovala třeba maminky s kočárky nebo nepustila sednout starou osobu, to zas ne. Jsem ráda, když mi někdo pomůže, tak proč bych nepomohla někomu i já?
Na druhou stranu by mě ale nikdy nenapadlo blokovat kočárkem průchod na jezdících schodech nebo vyžadovat po ostatních, aby zůstali stát za mnou apod. To by snad měla být samozřejmost, že si člověk stoupne na stranu, aby mohli ostatní volně procházet!
Je to složité a mhlo by se o tom diskutovat hodina. Tak se měj.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.