Věrko a je nutné takovým lidem cokoliv vysvětlovat? Píšeš mírně cholerická povaha, podle toho cos napsala, co ti bylo řečeno a jak jsi na to ty reagovala bych řekla,že s cholerikem máš pramálo společného. Říct někdo mému dítěti ať drží hubu vystoupil by za jízdy.
Já bych nepředstírala,že neslyším poznámku o botách,zeptala bych se jestli si je neumí umýt. Pamatuju si na cestování s hlubokým kočárem, nikdo nechtěl pomáhat,sám od sebe už vůbec ne a jedna paní se v tramvaji rozhodla,že tyč je příliš vysoko tak se přidrží madla mého kočáru,ještě se strašně udivovala,když jsem jí tu ruku dala pryč a řekla ať se laskavě chytí jinde. Naučila jsem se volat do dopravního prostředku,že by mi celkem bodla něčí pomoc,pokud na zastávce zrovna nebyl nikdo kromě staré babičky a několika dětí.
Kyselých obličejů si nevšímám,pokud mi ten člověk pomůže,poděkuji a jeho ksicht neřeším.
Mám podivnou zkušenost pouze se ženou s kočárkem, pár metrů před zastávkou nasměrovala kočár ke dveřím autobusu,tak jsem se zvedla a nabídla jí pomoc,ona na mě hodila držku a pohrdavě mi řekla,že ještě nevystupuje. Lidi co stáli kolem se taky dost udiveně koukali,tak by mě zajímalo zda jí někdo nabídl pomoc když už vystoupit chtěla.
Předchozí