Dobrý den.Já jsem nikdy neměla problém s jízdou v MHD.Vždy když jsem žádala o pomoc s kočárkem do tramvaje,bylo mi vyhověno.Jen jednou když jsem nasoupila do nízkopodl.autobusu kde už byly dva kočáry,nějaký pán co stál v uličce mi řekl ať si počkám na další autobus.Pochopitelně jsem tak neučinila.Tak jsme se mačkali tři a šlo to. Co se týká seznamování na ulici s mamkami.Vhodná doba je jak dítko poporoste a chodíte na hřiště.Tam se často řeší rozepře mezi dětmi a tím se navazují paradoxně kontakty.Mě většinou kolemjdoucí reagují na malou v pohodě.I když jen jdeme na procházku tak nás někdo zastaví a dělá cukrbliky a ne jen mamči s dětmi.Já vyzkoušela ještě jinou možnost a to,že jsem reagovala na inzerát jedné maminky v časopisech o dětech.Sešli jsme se a bylo to fajn.Vzhledem k tomu,že jsem se přestěhovala ze součastného bydliště o 350 km dál,kamarádky jsem hledat musela.A naštěstí jsou.Hodně úspěchu a pevné nervy všem maminkám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.