Evo,
ja mam jednu otazku (a neber to jako popichovani, opravdu mne to zajima). Uz tydny tady pises o svem tehotenstvi a o vsem, co s tim souvisi (kojeni, nezbytnosti pro miminko, o porodu atp..) Cetla jsem i o Tve alergii a tom, jak veris bylinkam (mozna i homeu - to ted nevim presne, ale mam pocit, ze tomu veris). O Tvem autoimunitnim problemu ctu vsak prvne.
A ted prijde ta otazka:-) Pokud by zde nebyl zrovna tento tyden vystaven clanek o ockovani..zamyslela by jsi se o posunuti TBC u Tveho ditete na pozdejsi dobu, zajimala by jsi se o tuto problematiku, doslo by Ti, ze Tve dite mozna bude mit po TBC problem atd... ? (Jako ja si myslim, ze v 36. tydnu je pozde toto zjistovat - beru to podle sebe - moje dite se narodilo jen tak driv...36+3 :-) ..ale samozrejme je to lepsi zjistovat alespon v tom 36 tydnu nez vubec...).
Nebo Te snad nejaky lekar gynekolog/budouci pediatr miminka/imunolog/nekdo jiny/upozornil na tuto problematiku?
Mozna to je informace i pro OlguF - Vite Olgo, DNESKA se informace neziskavaji jen na piskovistich, ale treba na netu :-) Alergolozka mych deti a meho manzela po preceteni me diskuze na jednom serveru NEVERILA, ze jsem v alergologii a imunologii uplny laik, neverila mi, ze nejsem ani zdravotni sestra, furt patrala, jake to zdravotnicke vzdelani mam..a ja mam pritom "jen" ten net :-)
Předchozí