| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Rodič s kočárkem - má právo na život?

Těm kdo nesouhlasí přeju, aby na ně byli vždy všichni hodní.
Já jsem zažila kdy maminka slušně s ůsměvem požádala pána, který ji div vzteky nekopal do kočárku protože na tom místě chtěl stát on a koukat ven, jestli jí nepomůže vynést kočárek. Pán se na ní obořil, co si to dovoluje že on nevystupuje, tak co by jí pomáhal.
Jednou jsem sama slušně požádala pána na sklopných sedačkách ( co je místo pro kočárky) zda by si nemohl přesednout ( stála jsem mezi dveřmi- byl tam již jeden kočárek). Pán mi odpověděl že není místo. Na to vstal mladík sedící hned za ním aby si přesedl a on řekl že vstávat nebude. Každou zastávku než pán vystoupil jsem musela s kočárkem vystupovat a nastupovat za velkého naštvání některých lidí, že jsem moc pomalá.
Také se mi stalo že na zastávce bylo 5 lidí a všichni mi odmítli pomoct (jeden je po operaci páteře, druhému není dobře, třetí má plné ruce atd...), nakonec mi pomohla paní ve věku mé maminky s dvouma taškama plnýma nákupu, která kvůli mě vystoupila z autobusu. V tu chvíli jste mi měli říct že lidé jsou ochotní .
A názor že když už tam jsou dva kočárky, že tam nemám lézt je hezký, ale momentálně jsem těhotná a vybírám si nízkopodlažní autobusy abych v klidu najela ( většinou jezdí jeden do hodiny) mám v mrazu čekat na další ? A doufat že se situace nebude opakovat?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.