Olgo,
ano- "především neuškoď" ...o to tady přeci celou dobu jde! Nebo že by přeci jen ne?:-)
Vždyť některé věci nelze vrátit pak už zpět a nevnímat ani to co se kde stalo jako i třeba to co dnes přibylo o TBC opět konkrétně-tak se předtím otočit a jen udělat čárku do statistik a až jich bude dost(ale co je vlastně dost?), teprve pak můžeme s tím něco dělat? No ano tak to funguje, ale to mi nepřipadá správné-je to jen můj názor.Pak se z hlediska lékařů totiž nedá dodržet "především neuškoď". A jestliže vím, že moje dítě je citlivější k celému procesu očkování-nemůžu přeci dělat, že to nevidím, musím se řídit i vnitřním pocitem, protože ať chcete nebo ne, tak nás mnohdy varuje. Tak jako mě varoval, když mi chtěli očkovat ještě nedoléčené dítě, chápete? Takže ano "především neuškoď"!!!!
Ještě to shrnu-vy chcete po rodičích solidní kampan,prokazat při posunu očkování sníž. rizika...opravdu by tohle měli prokazovat právě rodiče?....není třeba to znovu tady konkrétně rozebírat, vše už je řečeno v minulých příspěvcích, je to vše o lidech a samozřejmě, že lidé jsou omylní, ale bylo by dobré se z chyb poučit!!!
Všichni si neseme nějakou svoji zkušenost-Vy máte tu méně dobrou s rodičema my s lékařema...(ted jsem to také shrnula, ale je to přesně o tom ne všichni rodiče a ne všichni lékaři....!)
Všichni by se ale měli snažit o to, aby to opravdu bylo především pro děti nejlepší.....to nakolik to vnímá lékař jako nejlepší a rodič-asi by to mělo být i na konrétní domluvě, ale systém ,který tady je to moc neumožňuje....
Krásný den!
Předchozí