s týmto názorom absolútne súhlasím a podľa mňa to môže mať ešte jeden následok. Strach z vody. Moja dcérka sa od mala bojí sprchy a vody na tvári (a takých detí poznám veľa), hoci nikdy nemala nejaký drastický zážitok s vodou.
Je pravda, že keď mala asi pol roka, tak mala šupinky na hlave a asi týždeň sme jej to natierali predpísanou mastičkou a predtým sme každý večer umývali hlavičku od olejčeka, ktorý sme jej dávali na zmäknutie šupiniek. A asi odvtedy sa bojí sprchy, hoci sme to robili opatrne. Doteraz sa iba kúpe vo vaničke a hlávku a tvár jej jemne umývam žinkou. Neviem si predstaviť ani vo sne, že by som ju pri zlostení strčila pod studenú (či akúkoľvek sprchu). To by som ju už do kúpeľne dobrovoľne nedostala.
Celkovo takéto a podobné jednanie sa mi zdá, ako obrovský hazard s dôverou dieťaťa.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.