| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Rodič s kočárkem - má právo na život?

No já potřebovala sedět hlavně na začátku těhotentsví. Mám hrozně nízkej tlak (kolem 70/90) a v těhotenství klesal ještě níž.(Jednou jsem měla při kontrole 55/80 a sestřička mi nařídila, že si mám jít dát kafe :-)) Měla jsem vyzkoušeno, že mohu jet mhd (bez ohledu o jaký dopravní prostředek jde) jen jednu stanici. Během jízdy do druhé se mi začlo dělat světlo před očima a omdlela bych. Takže jednu stanici jsem odstála, ale dvě už jsem musela sedět. V době, kdy na mě nebylo nic vidět a tramvaje byly k prasknutí, protože po povodních nahrazovaly metro. Pro mě nebyl problém si říct, ale někdy byl problém se k těm sedadlům skrz lidi dostat. Jednou jsem jela jen dvě zastávky a nebylo plno, tak jsem myslela, že to ustojím. Zase se mi začly dělat mžitky před očima a asi to na mě bylo vidět, protože jsem najednou slyšela nějakou paní, jak říká "slečno, není vám špatně, nechcete si sednou?". Nevím, jestli jsem nějak koulela očima nebo nějak zbledla (což při mé přirozené bledosti je dost problém), že to na mě bylo vidět :-)) Takže sezení v těhotenství není jen o těžkém břichu nebo nebezpečí pádu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.