Při čtení příspěvků mi připadá, že všechny maminky jsou strašně hodné. Já jsem byla s dcerou sama, ještě jí nebyl rok, když jsem jí musela dát do jeslí. Ta moje kočička se vztekala pouze 2x. Poprvé jí bylo něco přes rok. Já jsem byla asi "zlá" matka (a bylo mi v té době necelých dvacet), to moje zlatíčko jsem "bafla" a dala pod sprchu. Zalapala po dechu a byl klid. Ještě to udělala podruhé asi ve dvou a půl roce a moje reakce byla stejná - její ovšem taky. Mám dceru, která má stále silné sebevědomí, máme se strašně rády a jsme na sobě velmi závislé. V současné době pobývá jako modelka v USA, ale vidíme se - aspoň přes internet - každý den a náš vztah je prostě bezva.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.