Nevím, kolik je Vám let, ale jste zřejmě mladá. Směřuji k poznámce o starších ženách. Pomoc s kočárkem se totiž také samozřejmě odvíjí od zdravotních možností daného člověka. Bude mi 50 i mému manželovi. Jak vidíme kočárek u zastávky, přecházím raději k jiným dveřím. Manžel - má problémy se zády, někdy téměř pro bolesti nevstane třeba 2 dny. A já po několika gynekologických operacích po porodech mám zakázáno zvedání těžkých věcí - plastika zadní a přední stěny , zpevnění močového měchýře apod. A váha kočárku a dítěte do schodů dopravního prostředku dá zabrat. Kolik podle Vás váží? Při odsuzování lidí k tomu přihlédněte a vzpomeňte si na to, až Vás někdo v 50-60 bude takto posuzovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.