Mám nepríjemnú skúsenosť s očkovaním, keď po prvom očkovaní sa dcére ramienko nehojilo a po kontrole v 4 mesiaci (na Kalmetizačnom stredisku)nám bolo oznámené, že ďalšie očkovanie nemáme podstupovať kým sa to nezahojí. Avšak naša detská lekárka jej i napriek mojej prosbe ju neočkovať zaočkovala a asi o týždeň sa jej objavila tvrdá hrudka pod pazuchou. Ani si neviete predstaviť ako som sa začala triasť od strachu čo to asi može byť. Hneď ešte v ten deň som bežala k doktorke a tá sa na mna len usmiala a povedala "to je iba reakcia na očkovanie, to sa stáva." Ďalej mi iba oznámila že má zdurenú laxilu a poslal nás na odborné vyšetrenie na plúcne odd do nemocnice. Samozrejme, že ako laik som bola neštastná a nevedela som čo možem očakávať. Chodili sme potom raz do mesiaca na vyťahovanie hnisu "zo zdurenej laxili" a ani dnes ked už tam nemá žiaden hnis sa daná laxila nespľasla a ked som sa pítala doktorky, kedy jej to zmizne tak som dostala odpoveď "už asi nikdy, už jej to asi ostane navždy, veď bola zvačšená a je porušená a podobné keci.
Som z toho nešťastná, pretože už nás predvolali i na posledné očkovanie a vobec sa mi tam nechce. Neviem čo mám robiť. Nie som ten typ človeka, ktorý dokáže doktorovi povedať nie.
Předchozí