| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Hrajeme s dětmi ruskou ruletu?

naprosto souhlasim s autorkou clanku ! tez mi prijde absolutne nesmyslne POVINNE ! ockovani. stat prilis zasahuje do toho, co by melo byt jen a jen v pravomoci rodicu. kdo chce, at sve dite ockuje, kdo ne, necht neockuje. mame 16 mesicniho synka a jen VELMI NERADI jsme absolvovali infanrix a celostatni terminy detske obrny, ktere nas, bohuzel, opet tento mesic cekaji. nic jineho syn nema, ani TBC. jsem vedeni kdesi na hygiene. pro zmirneni ockovani podavam alespon synovi homeopatikum THUJA. jsem ve spojeni s homeopatem a vlasne nicim jinym syna ani nelecim ,pokud je treba.

myslim si, ze stanovisko k ockovani se odviji od zivotniho stylu rodiny, smysleni a mozna tez viry rodicu. my jsme maleho od malicka nosili v satku (manzel byl, pravda, dost stredem pozornosti 8-)) ), dodnes spime vsichni v jedne posteli, lecime jen bylinkami a homeopatiky a ze je neco mezi nebem a zemi, to deti vedi samy od sebe. vzdyt ne nadarmo se rika, ze deti jsou darem od boha.

jsem absolutne vzdalena tomu, aby bylo cokoliv nekomu neco nuceno. je treba prostor davat a prostor prijimat. POVINNE ockovani za soucasne situace v nasich podminkach povazuji za spatne. doporucuji, mimo jine, si precist clanek v casopise aperio (zari-listopad 2005) od dr. dostala, otce ctyr deti, s nazvem OCKOVANI:ZAKAZANA VOLBA.tez na www.aperio.cz

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.