Sylvi, ani se mi nechce věřit, co je u nás možné. Nenapadlo vás zkusit to dát do televize? Třeba by se pak památkáři chytli za nos. Pokud nejsem naivka. JInak Ester obdivuji tě, že to zvládáš. Já jsem městský člověk, ale spoustu času trávím na chalupě, kde není teplá voda, ani koupelna a v zimě se tam nedá dojet autem. Jet tam jen na víkend nebo vánoce je romantika, ale nedokážu si představit, tam žít na trvalo. V létě to je nádhera a v zimě romantika, ale bez auta si to nedokážu představit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.