Vystihl jsi to tak nějak přesně, Sosane! Takhle to je. Nejde o povýšenost či postoj já jsem otec, kdo je víc. Vy svobodní, bezdětní jste jen prázdné nádoby beze smyslu. O tom to není, nikdo nikomu neupírá tu jeho momentální životní etapu. Věci se tak prostě mají - "včera" jsem pařil s kamarády a chodil domů se svítáním, dnes jsem otec a priorotu má manželka a dcerka, před hospodou je logicky upřednostněné večerní koupání prcka. Tak to prostě je a je to dobře. Jasně, že je přestane rychle bavit, jak se rozplývám nad naší holčičkou a mě zase nebaví jako dřív historky, kde se jak vydařila, která pařba, kdo se s kým vyspal a kdo kam jede na exotickou dovolenou. Obé má něco do sebe - mládenecký život bez zodpovědnosti, pařbičky, fajn, teď už je to ale minulost a nejlepší pařbičkou je pro mne smích naší 5 měsíční dcerky! Což ovšem nepochopí ti, kteří se ještě do onoho místa nedostali :o)
Někdo rodinu chce, jiný ne, každému jeho nebe, jak jsem onehdá někde četl :o) S pozdravem šťastný otec (jasně, že i utahaný a nevyspalý :o) Robert
Předchozí