Chtěla jsem se zeptat na etymologii a původ výrazu kuči kuči. Poprvé jsem slyšela takto říkat miminkům v seriálu četnické humoresky. Anžto seriál má pocházet z (našeho) moravského prostředí, myslela jsem si, že když tam bývalý kriminálník a posléze hodný a pyšný tatínek šišlá na svého synka kuči kuči, tak si to jen tak sám od sebe vymyslel - nikdy před tím jsem nikoho neslyšela takto oslovovat mimina. Ovšem od nedávné doby, kdy máme v rodině přivdanou jednu milou západočeskou holku ji slyším, že právě takhle tituluje svého synka...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.