Je to šest let, před vánocemi( nejkrásnějšími svátky v roce)mi můj gynekolog sdělil, že prcek bude postižený Downovým syndromem. Absolvovali jsme genetické vyšetření i odběr plodové vody, probrečeli celé svátky a 7. ledna(mimochodem na Lucinčiny narozeniny) nám řekli že to bude kluk a zdravý!!! V životě už nikdy jsem tak nehodnotila situaci jako tehdy o Vánocích. Ani na minutu jsme nepochybovali o tom, že je naše a že bychom to museli zvládnout.Byl a je náš... A rozbité koleno od té doby nemá žádnou váhu. To mi můžete věřit. Hanka odněkud z Beskyd
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.