Když jsem četla příspěvek Mirky, tak to bylo přesně jako u mě. Taky jsem se snažila u prvního dítěte dodržovat nějaké časové intervaly typu 3 hodin. Bohužel člověk byl tak vyjukaný, že dal i na rady možná dobře míněné,ale absolutně nevhodné-typu musíte dětátko naučit na pravidelné kojení, jinak že bude mít bolení bříška až po to, že toho mimčo bude jenom využívat a rodiče se stanou otroky.....U mě to dopadlo tak, že jsem už po 6 týdnech přešla na BEBU-macík pořád brečel....máte málo mlíka, dávejte příkrmy...Takže jsem to taky tzv. ZAZDILA. Mléko se mi ztratilo během týdne.
Dneska je to jinak....Kašlu na tyhle rady. Druhý macík se narodil na počátku února a pořád kojíme:-))))) Už bude mít 7 měsíců, roste jako z vody. Teď už přidáváme příkrmy, přesto kojení je hlavní jídlem. Od narození se řídím pouze podle něj. Někdy kojíme co 3 hodiny, pak třeba co 1,5 hod. atd. V těch vedrech to bylo i co hodinu (pouze si cucnul na žízeň) a v noci i 4x.Ale odměna-nepamatuji, že by brečel, usměvavý klouček, prdíky téměř žádné (dávala jsem si pozor na to, co jím).Prostě Nádhera.
Pokud to jde mamči, kojte, kdykoliv bude vaše dětátko chtít. Mám s tím jen nejlepší zkušenosti.
Držím vám palce. BOBŠA
Předchozí