| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Očistec zvaný kojení

Tak vidím, že nás je mnohem víc s takovými zážitky z porodnice. Původně jsem to nechtěla napsat (na druhou stranu jsem té porodnici vděčná za to, že mi provedli císařský řez bez komplikací a mám doma zdravého synka), ale zase chci varovat ostatní budoucí maminky. Rodila jsem v Brně Bohunicích a to, co jsem napsala do článku, nebyla jediná věc, která není moc přátelská k dětem. 24 hodin po výkonu jsem se nesměla hýbat. Když přišla sestřička s prckem, aby mi ho přiložila, poprosila jsem ji, aby mu nedávali dudlík. "Á, zase jedna maminka, která moc čte," byla její odpověď. Druhý den odpoledne, když mi dovolili vstát, jsem se hned šla podívat na svého synáčka a co nevidím - v rohu jeho pojízdné postýlky byl dudlík. Byla tam ale už jiná směna. Taky jsem té samé sestřičce řekla, že si nepřeju příkrm. "Ani když bude mít hlad?" ona na to. Odpověděla jsem, že ne, ať mi ho přivezou vždy, když bude potřeba (byl den po porodu, měla jsem jen mlezivo). Tak se i stalo a byl klid. No a gól nakonec - po provedeném císaři jsem měla postpunkční syndrom - obrovské bolesti hlavy (trvaly pak ještě 14 dnů). Hlava mě nebolela jen vleže. Prcka jsem ale měla u sebe od třetího dne. Strašně plakal i po přebalení a nakrmení, tak jsem jela za sestřičkama, že už nevím, jak ho uklidnit. Jedna z nich bez zeptání popadla stříkačku a stříkla mu do pusinky pěknou dávku glukózy. Malý se sice uklidnil, ale za takovou cenu? Odvezla jsem si ho na pokoj a stejně se zase rozplakal.
A tak jsem se musela smát, když jsem v návštěvní místnosti viděla plakát s Desaterem úspěšného kojení. Bohunická kobyla chodí zřejmě bosa ....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.