| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Očistec zvaný kojení

No doufám, že Brněnská porodnice - Bohunice ještě Baby Friendly Hospital není.
Pokud někdo víte, kam a jak si můžu stěžovat, aby to už stálo za to, prosím poraďe, protože jsem rozhodnutá, že jim to neprojde.

Rodila jsem v Brně - Bohunicích a proto chci všechny varovat!!! Porod a porodní oddělení bezva, šestinedělí - hrůza.

Příkrmy běžně, spíše vítané (sestra se mi chlubila, že přikrmuje 90% maminek), nechtěla jsem příkrm - i když jsem ještě nekojila, jen přikládala, malý nešel s poklesem váhy na 10% porodní váhy a i tak byly mi vnuceny příkrmy pod hrozbou, že mi mimčo jinak dají na kapačky, takže jsem začala přikrmovat, abych se dostala co nejdříve pryč. Bohužel jsem se už stala černou ovcí, do karty bylo poznamenáno nechce příkrmy a personál šestinedělí mi od té doby celý zbývající pobyt dovedl velmi, velmi znepříjemnit (nemohla jsem uvěřit, že jim to stojí za to). Ti co neuškodili ani nepomohly, kojit mě nenaučili (tvrdili, že zatím nemám mléko, i když jsem prsa měla nateklá) a když jsem si po 2 dnech pozvala do porodnice svoji porodní asistentku, ta mě a mimčo rozkojila za 5 minut!!! Když jsem pak nechodila pro příkrmy, že už kojím, bylo mi to zpochybňováno, že to není možné, že nemůžu kojit a že si mám dál chodit pro příkrmy, nechodila jsem a sestra mě na nadstandard přišla 2x za noc zkontrolovat, jestli mi dítě nebrečí hlady a čuměla, jak všichni (já, mimčo, přítel) spokojeněn chrupkáme.
Vůbec jim na šestinedělí nejde o kojení, to jsem poznala na vlastní kůži. Chování personálu je otřesné, je jedno, že jste v šestinedělí, cloumají s váma hormony a potřebujete klid i kvůli tvorbě mléka, připadáte si tam hůř jak v koncentráku. Já byla opravdu přímo otřesena chováním personálu (doktoři i sestry), každou vizitu (dětskou i gyn.), mi vytkli: "vy jste ta co nechce příkrmy" a byly opravdu hnusní, zvláště dět. doktoři, když dávali najevo, že oni mají moc, kdy půjdete domů. Z nemocnice jsem šla totálně psychicky zlomená. Díky tomu, že Matěje pokaždé vážili na jiné váze při vizitě, měl pokles, nárůst, pokles, nárůst a vždy ta jejich poznámka, vy jste ta co nechce příkrmy. Vůbec je nezajímalo, že jsem příkrmy dávala (prostestovala jsem 10 minut), než jsem se rozkojila, že kojím, že nakojím hodně, oni viděli pokles a ne blbou váhu. Díky bohu poslední den ho vážili na té "dobré", tak měl přírůstek přes 100g (nemožné, přibral 30g my ho na té dobré vážili pořád) a mohli jsme jít domů.
Proto hlavně prvorodičky varuji před touto porodnicí., vyhněte se obloukem a pokud už tam chcete jít, sežeňte si dopředu laktační proadkyni, která tam za vámi od první chvíle bude docházet, stojí to za to.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.