No, nazdar! Takže to, co bylo popsáno v článku, není normální. Ono to prostě jde. Trochu Ti závidím, ale naše situace je taková: Manžel nesaje, protože mléko nemá rád a mateřské už vůbec (mně teda osobně taky nešmakuje). To jen pro porovnání ;-). A milovat se za přítomnosti dítěte, ač tak malého, že z toho nemá rozum, je pro mě nepředstavitelné. Navíc nám v ložnici tak vrže postel ;-), že bychom ho určitě vzbudili. Manžela miluji, je mojí oporou a přítelem, báječným otcem našich dětí a ráda, MOC RÁDA, se k němu přitulím, ale to je tak vše. Když už se k tomu dostaneme, nemám problém s orgasmem a sex jako takový se mi s ním líbí, ale než se k tomu dokopu... Máme sovičky, takže před desátou je u nás ještě dost živo. Když děti usnou, letím taky honem spát, abych neztratila ani minutku. Zrovna dnes mě ten náš malý terorista budil v hodinových intervalech :-(. Ale jedna paní v porodnici mi řekla větu, kterou si často říkám: "To je holt úděl matky." Dala jsem článek přečíst manželovi, tak to třeba probereme a najdeme nějaký kompromis.
Předchozí