Adjo, zažila jsem přesně to, co popisuješ: malý u kojení tlačil, prděl, kakal, strašně se kroutil a tahal mě za bradavky. Posléze jsem zjistila, že příčinou je bolení bříška, protože byl šíleně zaplynovaný. Šlo to až tak daleko, že si kvůli nadmutému bříšku a usilovnému křiku vyrobil pupeční kýlu. Zkoušeli jsme všechno, co se dalo, ale jediné, co opravdu pomohlo, byl Lefax. Kapky Sab Simplex mají taky stejné složení. Aby to zabralo, musí se ale dávat před KAŽDÝM krmením alespoň 2 dávky Lefaxu(dávkovací pumpičkou) anebo tuším 15 kapek Sab Simplexu, míň nemá cenu. Mám ověřeno z více zdrojů, že to nemá žádné vedlejší účinky. Kapky působí fyzikálně. Z vypitého mlíčka a vzduchu se v bříšku udělá taková pěna, která nadýmá. A ty kapky způsobí, že vzduch se oddělí od mlíčka a vytvoří jednu velkou bublinu, kterou mimčo vyříhne (ze žaludku) nebo vyprdí (ze střev). Díky těm kapkám si taky malý konečně začal odříhávat, což se mi do té doby nikdy nepoštěstilo. A díky odříhnutí se přestal poblinkávat. Takže kapky vřele doporučuju. A k nim samozřejmě všechno ostatní, jako teplo na bříško, fenyklový čaj apod. Držím palce, ať to zvládnete.
Předchozí