| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Očistec zvaný kojení

ahojky petko,
taky jsem rodila v bohunicich....porod byl super i kdyz komplivkovany (srpen 2002) cely porodnicky team mi moc pomohl. ale pojem detska sestra mi pripadal spis jako hruzna diagnoza, nez jako bohulibe poslani. s kojenim jsem nemela problem (snad proto, ze jsem kojila jak dlouho jsem chtela a kdy jsem chtela, ty uvodni vyhrozovaci prednasky typu, musite je po dvou hodinach budit, budou vam rvat bla, bla, bla. proste jsem na to kaslala a kojila si po sve linii, asi ze jsem mela osvicenou skolu sve zname, vyborne laktacni poradkyne). ale kde jsem narazila, bylo vazeni....nejak jsem uplne nepochopila proc vazit a kdy vubec, myslela jsem ze az prijde laktace...nevim asi jsem bylo po tom porodu uplne mimo. bohuzel jsem mela "stesti" na jednu sestru, ktera diky mi tomu memo nepochopeni neustale vyhrozovala pochybnymi sankcemi...jakoze budu muset zustat v porodnici dele, ze oni potrebuji vedet, jak dlouho je detsky zaludek vystaven mlecne zatezi (?) a korunu tomu nasadila kdyz mi jednou vecer oznamila, ze pristi den budou nasi male delat ultrazvuk hlavicky (?) aniz by mi o tom pediatricka cokoli rekla. na moji otazku proc odpovedela rezervovane, ze zatimco obycejne 2.doba porodni trva 10 minut, ja tlacila hodinu...byla jsem trochu na zhrouceni. nicmene noc jsem preckala diky uklidnovani zenskych sestricek a svete div se....druhy den rano nas propustili a o ultrazvuku hlavicky nepadlo ani slovo (?) tak nevim co tim chtel basnik (v tomto pripade sestra) rici. snad to dodnes beru jako jakousi psycho pomstu na nechapave prvorodicce.
suma sumarum...ze cca 6-ti sestricek, se kterými jsem se tam setkala mi prislo, ze hezky vztah k detem mela s jistotou jedna. ale to uz zase odvadim tuhle debatu na jinou kolej.
vsem maminkam i miminkum hodne uspechu v kojeni

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.