No ja jsem sice nerodila primo na Bulovce, ale byla jsem tam na sestinedeli. Bylo to letos v lednu a vazili jsme jenom jednou denne, vzdy ve stejnou hodinu pri koupani. Jinak, pristup sestricek byl docela uchazejici, zalezelo na osobe. Mleka jsem mela dost a ani jine problemy nebyly, vetsinou mi i docela poradily, jenom obcas kazda kazala neco jineho... ale protoze jsem o kojeji mela nacteno, tak jsme se moc nestresovala, jenom jsem si rekla o kapicky na rozpraskane bradavky, ktere mi prinesly asi po 24 hodinach.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.